FOTBALLGLEDE – NYTENKENDE –
STOLTHET – LAGÅND

Vi ønsker Bambusa velkommen på laget

Vi ønsker Bambusa velkommen som ny samarbeidspartner til både LKFK, LFK og Lillehammer Cup!

Som sikkert observante lesere har fått med seg gjennom kanalene til Lillehammer Cup og vår gode nabo, LFK, er det en glede å kunne meddele at Bambusa er ny samarbeidspartner fra 2023. En betydelig avtale som kommer klubbenes medlemmer til gode.

Avtalen omfatter både cupen og klubbene og er første gang et slikt samarbeid skjer på markedssiden. Bambusa er blitt tittelsponsor for cupen; Bambusa Cup Lillehammer, og klubbene får en ny samarbeidspartner på dugnadssiden.

Et nytt løft for Lillehammer Cup

Lillehammer Cup er en av landets største innendørsturneringer i fotball, og arrangeres av Lillehammer Fotballklubb og Lillehammer Kvinnefotballklubb. I januar hvert år skaper vi gode opplevelser og minner for flere tusen gutter og jenter. Lillehammer Cup er begge klubbers største innsats gjennom året, og turneringen arrangeres gjennom dugnad fra engasjerte foresatte og medlemmer. Turneringen er det viktigste inntektsbringende enkelttiltaket gjennom året for begge klubber.

Lillehammer Cup er et attraktivt objekt for samarbeidspartnere da man treffer lag fra store deler av landet. Det er spesielt gledelig at vi for 2023 kan annonsere en ny, og betydelig avtale med Bambusa. LFK og LKFK har blitt enige om et tittelsponsorat med Bambusa, og det betyr at fra og med 2023 vil turneringen hete Bambusa Cup Lillehammer.

Bambusa er en sterk og synlig merkevare ikke bare i Norge, men også hos våre naboer i Sverige og Danmark. De som deltok under årets Dana Cup, så trolig Bambusa sin tilstedeværelse. I Norge, er Bambusa nå kjent for å være partner til Bambusaligaen i ishockey, som er den nye serien for kvinner på toppnivå.

Mest kjent er Bambusa for å selge sokker av meget høy kvalitet, både i butikker samt via lag og foreninger. Lag og foreninger har helt siden oppstarten av Bambusa vært en strategisk viktig salgskanal, hvor målet har vært å skape gode inntekter til lag og foreninger, gjennom aktivering av medlemsmassen. Som et ledd i samarbeidet i følge med Bambusa Cup Lillehammer, vil nå både LFK og LKFK aktivere sine medlemmer i følge med salg av sokker fra Bambusa to ganger årlig. Dette betyr at andre dugnader, som Birken og julekalender, kuttes ut til fordel for et samarbeid med Bambusa. Målet er å redusere medlemmenes belastning og å gjennomføre både enklere og mer meningsfulle aktiviteter og kampanjer.

Vi ønsker Bambusa velkommen på laget!

Vedlegg: