FOTBALLGLEDE – NYTENKENDE –
STOLTHET – LAGÅND

Tine fotballskole instruktør

Vi søker instruktører til Tine Fotballskole!
19.-23. juni og 14.-18. august er det i tradisjon tro duket for Tine Fotballskole på Stampesletta. Som tidligere arrangerer vi sammen med Lillehammer FK og det vil være Mayron Elafati som har overordnet ansvar i år. Fotballskolen er for jenter og gutter fra 6 til 12 år. Guttene og jentene blir delt inn i egne grupper. I den forbindelse søker vi etter instruktører fra J14 og eldre til disse ukene. Det er to uker fylt med fotballglede og opplevelser for store og små, og som instruktør blir du sett veldig opp til av deltakerne.

Fotballskolen varer fra kl. 09.00-15.00 mandag til fredag, og instruktørene må regne med å møte opp litt før. Lunsjpause midt på dagen. Instruktørene får gjennomføre tilrettelagt Grasrottrenerkurs del 1 i forkant, som er nyttig kunnskap og erfaring å ha med seg. Tidspunkt for det kommer, men sannsynligvis blir det i mai/juni.

Som belønning får du honorar på kr. 2500 for en uke og kr. 3000 for to uker, og attest, i tillegg til mange nye erfaringer og ny kunnskap. Det vil si at er du med en uke, enten i juni eller august, er lønnen for uken 2500,-. Er man med både i juni og i august, er lønnen per uke 3000,-.

Hvis du ønsker å være med som instruktør på Tine Fotballskole i sommer, send en kort søknad med litt info om deg selv, hvorfor du ønsker å være instruktør, om du har lignende erfaring fra tidligere og om du kan være med på begge ukene eller bare en av de. Søknaden sendes til: mayron@lillehammerfk.no innen tirsdag 11. april.

Vi håper du tar utfordringen!

Vedlegg: