FOTBALLGLEDE – NYTENKENDE –
STOLTHET – LAGÅND

Seier i cup for 4.div-jentene

I helga gikk cupen “Alle jenter på banen” av staben i Råde, og 6 jenter jenter fra LKFKs 4. divlag var av gårde. Til tross for småskader og mangel på keeper, skulle det vise seg å bli en god dag på fotballbanen. Jentene dro nemlig i land seier i seniorklassen!

Vilde Eliassen, Kristin Monshaugen, Sara Bye-Andersen, Julie Karin Josdal, Eirin Meli Narjord og Thea Røsvik Lunder var jentene som representerte LKFK, og Vilde oppsummerer dagen:

– Artig å være på cup igjen! Et kjempearrangement med store og små på banen. Vi reiste med kun 6 spillere, halvparten småskada og ingen keeper. Med andre ord hadde vi ingen store forventninger da vi reiste ned dit; fokuset vårt var å ha det sosialt og fortsette å bygge lagånd, slik vi har gjort i hele vår.

Vi åpna bra med 6-0 og 4-1 seier i gruppespillet. Deretter møtte vi Råde hvor det ble en jevn kamp. De tok fort overtaket på oss og satte 3 mål på rimelig kort tid. Det tok noen minutter før vi våkna, så det var veldig deilig at vi avsluttet kampen uavgjort 3-3 og ble vinnere av gruppespillet. Siden vi vant gruppespillet havnet vi rett i semifinale i a-sluttspillet og slapp å spille kvartfinale.
Semifinalen var nok den store finalen for vår del – da stod Fredrikstad FK for tur. Vi hadde fulgt med da de spilte sin kvartfinale og så ganske fort at dette var et teknisk, raskt og etablert lag. Det gjorde at nervene kom sigende inn mot semifinalen. Fredrikstad satte standarden tidlig med 0-2 ledelse, men vi ga aldri opp. Vi var gode til å stresse ned og visste at sjansene våre ville komme. Det var en deilig følelse når stillinga stod på 2-2 når dommeren blåste av kampen. Vi visste at det var antall cornere som var avgjørende og dommeren ga raskt beskjed om at det var vi som gikk seirende ut av kampen med 1 corner mer enn Fredrikstad. Det føltes ekstra godt, siden de stilte med 2.divisjonsspillere.

I finalen møtte vi Råde igjen. Her visste vi hva vi gikk til og at det kom til å bli jevnt. Råde åpnet ballet som sist og satte tidlig 0-2 ledelse. Men i likhet med to foregående jevne kampene, klarer vi nok en gang å hente oss inn igjen og avslutter cupen med 3-2 seier i finalen. Stas å vinne mot arrangørklubben!

Per som hovedtrener gjorde en fantastisk jobb med å motivere oss gjennom hele dagen. Uten han hadde vi ikke klart å dra seieren i land. Han fikk oss til å fokusere på én og én kamp og ikke minst hadde han troa på at vi skulle få det til.

Jentene oppsummerer det som en rå dag med rå damer og vi gratulerer så mye med seieren!

Vedlegg: