FOTBALLGLEDE – NYTENKENDE –
STOLTHET – LAGÅND

Samarbeid med Kulturhjerte!

Sammen med Kulturhjerte deler vi ut 50 billetter til generalprøven av Fame torsdag 3. februar for å kick-starte samarbeidet!


Oppdatering: etter flere frafall mandag og tirsdag er det noen ledige billetter igjen! Samme link som tidligere benyttes for registrering 

LKFK og Kulturhjerte har bestemt seg for å etablere et samarbeid, som blant annet vil handle om å utveksle erfaringer som kan styrke begge parters arbeid med inkludering i idretts-, organisasjons- og samfunnsliv. For LKFK betyr det også at vi fra kommende sesong vil ha logoen til Kulturhjerte trykket på våre drakter, på plassen nederst på ryggen som er forbeholdt solidariske formål.

Som en kick-start på dette samarbeidet vil Kulturhjerte gi LKFK 50 billetter til generalprøven av Fame, torsdag 3. februar!
Her blir det førstemann til mølla blant våre spillere, støtteapparat og andre tillitsvalgte! (Vi kan dessverre ikke prioritere øvrige foreldre, men lover at et tilstrekkelig antall voksne vil ta imot og ivareta de yngste spillerne.)

Mail med registreringslink er sendt ut til alle våre medlemmer i dag. Fyll inn navn, rolle og kontaktinfo i skjemaet i lenken, og de 50 første vil få snarlig bekreftelse om at billett er sikret, samt praktisk info.

Hilsen LKFK❤Kulturhjerte

Her er bilde fra vårt første samarbeidsmøte i november 2020. Vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen fremover.

 

 

Vedlegg: