FOTBALLGLEDE – NYTENKENDE –
STOLTHET – LAGÅND

Lillehammer Cup 2022 avlyst

Mandag 20.desmeber besluttet arrangementskomiteen til Lillehammer cup 2022 å avlyse cupen. Det er veldig synd at enda en turnering avlyses på grunn av korona. I forrige uke ble også Mossecup avlyst. Det blir derfor ingen av de faste turneringene på nyåret for jentene i klubben. Vi må likevel fortsette å se framover og håpe på en normal fotballsesong til våren.

Følgende begrunnelse ble publisert på cupens hjemmeside mandag:

Arrangementskomiteen i Lillehammer Cup har i dag tatt den tunge, men etter vår oppfatning nødvendige og riktige, beslutningen om å avlyse Lillehammer Cup 2022.

Vi har i år hatt rekordmange påmeldte lag – 327, lag som står på venteliste, og 89 lag ønsket skoleovernatting, noe som også er solid rekord, og vi følte i tillegg at vi var meget godt i rute til å arrangere tidenes beste Lillehammer Cup. Det er ingen tvil om at vi føler det trist å melde til alle klubber og lag at vi avlyser.

Med de gjeldende nasjonale Covid-19 retningslinjer, som er sagt å vare frem til 12 januar, er det svært begrenset hva som kan arrangeres. Vårt dilemma er at vi selvsagt ikke vet noe mer enn alle andre om hvor lenge disse retningslinjene kommer til å vare. Da blir det for risikofullt å ta sjansen på at tiltakene blir endret til det bedre på nyåret. Når det i tillegg er grunn til å tro at jule- og nyttårshøytiden kan skape mer smitte, er det vårt ansvar å ta hensyn til alle lag, spillere, sponsorer, leverandører og øvrige samarbeidspartnere slik at alle kan planlegge innenfor forsvarlige rammer. Vi ser ikke at det vil være forsvarlig å planlegge med gjennomføring i januar 2022.

Alle innbetalinger vi har fått tilbakebetales innen 1. januar 2022.

Vi ser frem til 20.-22. januar 2023 og håper at vi da igjen kan invitere til Lillehammer Cup. Informasjon om turneringen i 2023 vil bli lagt ut her på hjemmesiden på nyåret.

Vi beklager at det ikke ble turnering i 2022, ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår og ser frem til å treffes i januar 2023.

På vegne av arrangementskomiteen.

Freddy Jensen
Leder
Lillehammer Cup

 

Les saken på Lillehammer Cup sin hjemmeside her

Vedlegg: