FOTBALLGLEDE – NYTENKENDE –
STOLTHET – LAGÅND

Bredde

LKFK-bredde er et lavterskelstilbud for alle kvinner i Lillehammer – uansett alder. Vi har trening en 1t en gang i uken og melder oss opp i 7er-seire i sesong. Serien spilles over 4 søndager både vår- og høstsesongen, med 3 kamper per søndag.

Vi håper dette tilbudet kan passe for de som ikke har tid, ønsker eller trenger å trene flere ganger i uka. Vi legger opp treningene selv, og har fokus på det sosiale og å ha det gøy på trening.

Tider for treningene listes opp under.

For mer info – sjekk ut “LKFK-bredde” på facebook. Gruppa er åpen for alle interesserte. Der legges det ut info om treninger. De som blir med på fast basis legges inn i en egen lukket gruppe der det kommer mer info om evt sosiale happenings og kamper.

For spørsmål, ta gjerne kontakt med Ida Haugstad Stake (kontaktinfo ligger under)

 

Alle er velkomne på trening! Uansett ferdigheter, hvor lenge siden det er siden du har spilt eller om man er helt ny i fotball.

 

(Første tanke var å starte et lag kalt “Old Girls” og melde på i tilhørende serie i kretsen. På Old Girls-lag må man være 30 år og eldre og det ekskluderte de under 30 som per i dag ikke er med på et lag. Vi valgte derfor å starte et breddelag som er åpent for alle aldre.)