FOTBALLGLEDE – NYTENKENDE –
STOLTHET – LAGÅND

God avslutning på sesongen for J12

Det er ikke bare sportslige resultater som gjør at sesongen har avsluttet så godt for J12-jentene. Denne uken hadde J12 Søre Ål / Hammartun sine 2 siste kamper for sesongen, som begge endte med solide seire etter overbevisende spill.

Det mest gledelige med sesongen er at da Hammartun etter vårsesongen forstod at de kom til å slite med å ha nok spillere for høstsesongen, tok de kontakt med LKFK Søre Ål, som umiddelbart ønsket de velkommen inn.

Fra august gikk lagene fra å være konkurrenter til å bli ett felles lag. At lagene uansett skal bli ett stort bylag fra neste sesong sammen med Nordre Ål, gjorde det veldig enkelt å si ja til forespørselen om å bli en del av Søre Ål sin gruppe resten av sesongen.

Vi som har vært involvert er imponert over hvor bra denne sammenslåingen har gått, og det er takket være motiverte og inkluderende jenter fra begge lag. Og så klart at trenere og lagledere har jobbet godt sammen.

Torsdag 6. september hadde jentene en felles avslutning på Stampa, hvor det ble delt ut premier til alle jentene, og det ble servert pizza, sjokoladekake, boller og saft til kveldsmat!

Og selve prikken over i’en, som viser hvor fint denne sammenslåingen har gått; de inviterer allerede hv. Dette lover godt for videre vennskap og mer fotballmoro for disse jentene fremover.

Vi gleder oss til neste sesong, og til at Nordre Ål skal bli en del av denne fine gjengen!

Skrevet av Henning Owren

Vedlegg: