FOTBALLGLEDE – NYTENKENDE –
STOLTHET – LAGÅND

Endelig er J15 tilbake på cup

Laget oppsummerer helgens Briskebyturnering, en etterlengta turneringsopplevelse for jentene:
Helgen 4.6-5.6 vendte vi snuta sørover mot Hamar for å delta på Briskebyturneringen. Vi hadde på forhånd delt inn i to jevne lag, og reiste ned med et mål om å ha en sosial helg med gode opplevelser på og utenfor banen sammen.

For lag 2 som var først ut var første stopp på HIAS nede ved Mjøsas bredder. Her fikk HamKam kjenne på maskinert fra Lillehammer, og vi var i gang med en 7-0 seier etter første kamp. Videre i gruppespillet ble det en jevn kamp mot Astor fra Trondheim som endte 1-1, og videre leverte jentene en spennende første omgang mot Storhamar før de dro i land en komfortabel seier. For lag 1 startet cupen på ærverdige Briskeby Stadion – hvor setene på innbytterbenken kanskje var mer behagelig enn den store kunstgressbanen – hvor Lille Tøyen fra Oslo ventet. Vi dro i land en 2-1 seier, før Ottestad ble for sterke og vant 1-0. Mot slutten av dagen var vi tilbake på Briskeby for en spennende kamp mot Årvoll som endte med 1-0 seier. To lag videre til semifinale i A-sluttspill, og alt lå i våre hender for en Lillehammer-finale. Dessverre ble det stang ut for begge lag og vår sportslige reise stoppet her i semifinalene.

De eldste er fortsatt eldst – eller?

Etter kamp 2 var det full overtenning før butikkene stengte 16:00. Kiwi Mælhumsløkka fikk seg et uventet omsetningshopp etter at våre jenter slapp til med kredittkortene. Til trenernes frustrasjon var det ikke banan og nøtter som stakk opp av handlekurven, men godteri og brus – dog vel fortjent etter godt gjennomført gruppespill. Videre utover ettermiddagen og kvelden ble det mat og show på Martodden. Trikseoppvisning med påfølgende dans og musikk fra Haiti gikk nok ikke helt hjem hos 15 år gamle jenter, som for anledningen også oppdaget at de var eldst på turneringen, så det ble tidlig retur til skolen for sosialt samvær videre utover kvelden.

Alt i alt ble det en fin helg både sportslig og sosialt. Men viktigst av alt: VI ER TILBAKE PÅ CUP! Så da er det bare å glede seg til Dana Cup! Hjørring – here we come!

Vedlegg: