FOTBALLGLEDE – NYTENKENDE –
STOLTHET – LAGÅND

– Dette var moro!

Hvilken dag det ble på Stampa når 47 lag samlet seg for å spille Santander 3v3-ligaen på lørdag!

Lørdag morgen, mens det enda var rim på bakken og med høstsola på god vei opp, begynte Stampa og fylles opp med spente fotballspillere. For en del av spillerne markerte dette avslutning på sesongen 2020, men det var allikevel årets første turnering. Historiens første Santander 3v3-liga ble en suksess.

47 lag i alderen 6-10 år var påmeldt, Stampa var delt i to soner og 8 baner med vant var rigget klare kvelden før for dagens kamper. Fra kl. 10 gikk det slag i slag med kamper helt til klokka slo 14. 119 kamper ble spilt og utallige mål scoret. 10 dommere fra J13, G13 og J14 stilte opp og gjorde en super innsats med fløyta hele dagen.

– Dette var gøy!, utbrøt en av de eldste guttespillerne etter turneringa. Han utdypet at det var gøy å spille mange kamper etter hverandre på en dag og at det var nytt å spille med vant. Det kjipeste hadde vært å tape. Alle deltakerne fikk hver sin flotte medalje som bevis på god innsats hele dagen.

Vi opplevde deltakere og publikum som flinke til å overholde både de generelle og arrangementets egne smittevernregler, noe som sikret gjennomføring i trygge rammer.

Kiosken gikk tidvis tom for sjokolade og smoothie, men dette er (gledelige) erfaringer vi tar med oss til neste år. Vi vil få takke alle som bidro som funksjonærer gjennom dagen, dommerne som dømte en haug med kamper hver seg og Santander 3v3-ligaen for godt samarbeid og nyttige tips!

Vi satser alt på 3v3-ligaen tilbake på Stampesletta neste år!

Noen forevigede øyeblikk fra dagen (og rigging) – alle bilder tatt av Finn Ove fra Santander:

Vedlegg: